Schilderen in opdracht

Schilderen in opdracht……………
Een grote uitdaging die ik heel graag samen met u aanga.
Als u besluit mij een opdracht te geven maken we een afspraak om kennis met elkaar te maken.
U vertelt wat u graag wilt, en samen bekijken we of en hoe ik dat vorm kan geven.
Al biddend zal ik er mee aan de slag gaan.
Vaak laat God me tijdens het schilderproces dingen zien, of stuurt Hij mijn hand, anders dan ikzelf
had gedacht.
Bijzonder is het dat er dan dingen tot stand komen die grote impact hebben in het leven van degene(n) voor wie ik het schilderij maak.
Tijdens het schilderproces houd ik u d.m.v. foto’s, die ik u digitaal toestuur, op de hoogte van hoe
het schilderij er uit gaat zien.
Van het hele schilderproces maak ik voor u een naslagwerk.
U kunt dan rustig aan de hand van foto’s, die ik van de verschillende stadia maak, nalezen hoe het
schilderij tot stand is gekomen.

Reactie Fam.Zwart
In oktober 2010 ontving Gert tijdens onze vakantie in Egypte een beeld van God. Van dit beeld leek het hem geweldig om een schilderij te hebben, voor in de woonkamer. Het betrof een beeld van een Alpha en een Omega en een rode 1 (soort formule 1).
Lange tijd zijn we samen op zoek geweest naar zo’n schilderij, maar hebben dit niet kunnen vinden. Onze dochter Lianne kende Marianne de Groot als profetisch schilderes en heeft ons in november 2011 met elkaar in contact gebracht.
Marianne had een prachtig boek bij zich met afbeeldingen van de schilderijen die ze zelf geschilderd had. Vol verwachting bladerden wij dit boek door; zou hét schilderij voor ons erbij zitten? Nee, helaas niet.
Toen bood Marianne aan om voor ons een schilderij te maken.
Gert had dit beeld ontvangen en Petra had er wel ideeën over, maar nog niet zo concreet als Gert. Marianne stimuleerde onze beeldende vermogens door te vragen om ieder apart iets op papier te tekenen.
Deze schetsen zijn de basis geworden van het schilderij. Marianne heeft van ons in december 2011 de opdracht ontvangen om dit schilderij te realiseren.
De samenwerking met Marianne was bijzonder… Goed overleg over de afmetingen, de kleuren en de woorden die God door Marianne heen sprak om toe te voegen aan dit schilderij. En nu hangt het schilderij sinds augustus 2011 bij ons in de woonkamer.
We zijn er erg blij mee. Het geeft ons de mogelijkheid om ons getuigenis te geven aan de mensen die bij ons komen.
Het schilderij heeft de titel “Overwinning” ontvangen… Profetisch en verlangend.
De Alpha en de Omega zijn duidelijk in beeld gebracht en de weg tussen deze twee symbolen staat symbool voor de rode 1. Er is één weg tot God de Vader en wij lopen op die weg als gezin, wij als ouders biddend achter onze kinderen, hen ondersteunend op de weg naar God toe en dit alles onder Zijn beschermende vleugels.
Mensen die bij ons op bezoek komen, spreken vaak bewondering uit voor dit schilderij en vragen vaak uitleg en dat geeft ons de mogelijkheid om van Zijn liefde voor ons te vertellen.