Gastenboek

Het doet me me altijd goed om te horen wat je vindt van mijn werk en activiteiten.

Laat hier je opmerkingen / feedback voor me achter.

46 reacties op “Gastenboek

 1. Marianne nodigde mij uit om een paar uurtjes te kliederen met verf. Of ik het erg vond om vies te worden? Nee hoor, geen probleem. Ik had geen idee wat mij te wachten stond, maar wel alle vertrouwen in Marianne dat er iets moois uit zou komen. Ik heb mijzelf nooit als creatief op het gebied van schilderen beschouwd. Het idee van met een kwast en verf iets op een doek zetten, daar krijg ik error van. Gingen we dus ook niet doen. Nee, Marianne had van tevoren al haarfijn aangevoeld dat het iets anders moest zijn. Dus heeft zij mij meegenomen in het proces van stenen schilderen. Even met je handen bezig zijn, even uit je hoofd, echt genieten van hetgeen je aan het maken bent: ik vond het heerlijk! Uiteindelijk viel het vies worden wel mee, dat moeten we een volgende keer nog maar eens proberen šŸ˜‰ Het eindresultaat is verrassend en verbluffend. Dank, Marianne!

 2. Ik zie mijzelf als een cultuurbarbaar. Musea, schilderijen, kunst etc. zijn onderwerpen die ik nooit aandacht heb gegeven. Na een ontmoeting met Marianne op een reĆ¼nie heb ik haar gevraagd om een schilderij c.q. werkstuk te maken op basis van een Bijbeltekst uit Lucas 6 rondom de woorden: Oordeel niet, veroordeel niet, vergeef, geef.
  Dat zijn woorden die ik als levensmotto met mij meedraag. Het hoe en wat heb ik haar helemaal in vrijgelaten.
  Het fantastische resultaat hangt nu in mijn kantoor en dit is het eerste schilderij c.q. kunststuk waar ik niet alleen van geniet, maar ook veel over kan praten.
  Dat Marianne het gemaakt heeft, luisterend naar de inspiratie van de Heilige Geest, is heel bijzonder.
  In gedachten voeg ik haar toe aan de kunstenaarsploeg van Bezaleƫl uit Exodus 31. Over die mensen zegt God: In het hart van een iegelijk, die wijs van hart is, heb Ik wijsheid gegeven; en zij zullen maken al wat Ik u geboden heb.

 3. Marianne is een kunstenaar met een krachtig eigen fundament onder haar werk. Ze laat zich leiden door haar Schepper. Dit laat weer een geheel eigen plaats zien in het enorm grote en brede spectrum van de kunst. Het was een leuke middag en ook fijn om jou als kunstenaar te mogen ontmoeten. Hopelijk zien we elkaar nog weer bij een van mijn exposities.

 4. Marianne , je bent voor mij naast een bijzonder beeldend kunstenaar ook een heel waardevol mens waarbij voor mij met name je integriteit, echtheid, en diepgang waardevolle kwaliteiten zijn. Wij fotograferen soms samen en dat zijn daarom altijd ā€œprecious momentsā€!!

 5. Lieve Marianne,
  Het coaching traject was een hele mooie leerzame periode. Ook van heling. Ik heb veel warmte bij je ervaren en veiligheid Je bent open en betrokken. Je bent een bruisende vrouw met veel talenten. Je was een mooi voorbeeld voor me. Ik heb van je genoten. Van je warmte, van je hartelijkheid.

  Liefs, Angelique

 6. Beste Marianne,
  Wat een prachtig schilderij in de Tiny Church naar aanleiding van Openbaringen 21.
  De schildering van een nieuwe stad waar de bomen gevoed worden met het levende water wat onder de troon van God over de bergen stroomt en de rivier vult met het water dat leven geeft.
  Wat een perspectief wordt er geschetst voor onze toekomst. Met de uitleg over de mens in witte kleren die in zijn koninkrijk bij Hem mogen zijn. En de zoeker die niet weet waar het water vandaan komt en misschien denkt God niet nodig te hebben. Hij zal niet leven als hij niet naar het levende water, de bron van ons leven op zoek gaat. En de vergankelijkheid van de stad. Indrukwekkend!!!
  Als gastheer bij de Tiny Church mag ik dit beeld regelmatig aan de bezoekers uitleggen. De reactie is meestal verrassend. ā€œVan staat dat echt in de Bijbel tot wat mooi om naar uit te zienā€ Het schilderij beroert veel bezoekers. Evenzo de beelden in de tuin. Een schitterende getuigenis.
  Het brengt mij zoveel dat ik veel meer ben gaan lezen in de profetieƫn over de beloofde stad, bv. Ezechiƫl 47 , verrassend. Ik vind het een voorrecht om dit met de bezoekers te mogen delen.
  Mag dit schilderij tot een zegen zijn.
  Bedankt.
  Hans van Atten

 7. Hoi Marianne,

  Wat uw schilderij ( woestijn des vertroosting) voor mij betekent heeft is de plaats waar ik mij bevond in mijn leven op dat moment.
  Een woestijn dat geploegd moest worden (mijn beloofde land). Het bewoog mij zƩƩr diep tot aan tranen toe. Een belofte van God dat hij op dat moment aan mij liet zien door uw schilderij heen. Dat het veel werk zal zijn, maar op het einde de moeite waard.
  Daarom was ik zo bewogen om deze schilderij van u te kopen.
  Hartelijk dank Marianne voor uw gave dat God zo mooi in uw gelegd heeft om zijn volk en uitverkorenen, de wereld mee aan te raken.
  Uw werk is prachtig en gezegend.

  God zegen u!

  Veel liefs,

  Jolen

 8. Lieve Marianne ,
  We waren al lang op zoek naar iets bijzonders voor onze ronde muur Op de poort met passie markt waren we gelijk gefascineerd door jou Kleuren en materialen . We waren dan ook heel blij dat jij voor ons een wandkleed wilde maken. Een kleed wat niet alleen mooi is om te zien maar wat het bijzonder maakt is dat het ook voelbaar is. Op deze manier ervaar ik met mijn handen de verschillende materialen en een stukje van Gods geweldige schepping. Bedankt voor dit geweldige kunstwerk en de bijzondere ervaring. Bettie en Hessel

 9. Hi Marianne,

  Het schilderij…”Ik in jou, jij in Mij”….heeft mij gebracht in een nieuwe dimensie van mijn wandel met mijn Vader de Schepper van het heelal.

  Het begon allemaal met 1 telefoontje waarin de Heer bevestigde dat je het werk dat Hij jou had gegeven om het ontstaan ervan met ons te delen tijdens de vrouwenbijeenkomst in oktober 2018….

  Vanaf het moment dat het doek van het schilderij af ging wist ik dat dit schilderij bij mij en daarna in onze gemeente zou horen en dat ook zou gebeuren. (Ik begreep dat gevoel en die gedachte die ik ontving nog niet) Maar ik ervoer dat ik het moest uitspreken en heb dat toen ook gedaan!

  Direct nadat ik het uitgesproken had, kreeg ik onmiddellijk een soort angstgevoel zo van ..Hoe ga je zoiets nu kunnen betalen enz enz enz ā€¦ maar het gevoel dat overheerste was het eerste gevoel bij het openen van het doek van het schilderij. Ik wist dat het gevoel afkomstig was van de Heilige geest die mij gerust stelde zoals de Heilige Geest altijd doet. Ik begreep ook dat het verkrijgen van het schilderij niet iets was dat in mijn menselijke vermogen lag maar dat het iets was wat compleet nieuw voor mij zou zijn. In juni 2019 is het schilderij van mij geworden en ik wist dat hierbij mijn weer nieuwe diepere wandel met God begon, waarbij ik nog meer zou leren om God te vertrouwen en Hij mij een nieuwe manier zou leren om naar Zij stem te luisteren waardoor ik nog afhankelijker in mijn handel en wandel van Hem zou zijn.

  De Heer had mij duidelijk gemaakt dat het schilderij pas naar de gemeente kon brengen wanneer Hij het woord wat Hij mij zou geven geopenbaard zou zijn. Ik heb op16 februari 2020 het schilderij naar de gemeente gebracht Hierdoor is er ook weer Zijn verdere plan opengesteld zodat de Heer verder kan met het nieuwe plan voor elk die wilt. (We zullen daarom ook binnenkort weer de presentatie hiervan verzorgen)

  Nu 2 jaar later Dank ik God voor Zijn liefde en geduld met mij want Hij kent mij volkomen en Hij wist waarvoor ik de nieuwe reis met Hem moest gaan om Zijn Nieuwe dingen te kunnen ontvangen….1 ding weet ik zeker….
  Ik zal nooit meer hetzelfde zijn….

  Marianne, ik ben jou erg dankbaar voor je liefde en gehoorzaamheid naar God toe waardoor ZIJN hart zo verstaanbaar en voelbaar is door dit schilderij “Ik in jou , en jij in MIJ….

  Veel liefs en Gods zegen ,
  Yovanka

 10. Lieve Marianne,
  Ik heb de prachtige kaarten nog een keer allemaal op tafel uitgelegd. Elk is een juweel op zich. Je triggerde me door te zeggen geef het een titel, naar wat je zelf er in ziet.
  Ik kom op een voor allemaal: Verrassing van God, laat je verrassen door Hem

 11. Marianne,
  Ik heb een ‘echt”” schilderij gemaakt!!!
  Het maagdelijk witte doek keek mij al jaren aan en ik dacht:
  hier moet ik iets mee doen. Maar wat?
  De drempel was hoog. De inspiratie ver te zoeken.
  En toen ontmoette ik Marianne en vroeg haar mij te willen helpen.
  En dat heeft ze gedaan. Zelf bedacht ik het onderwerp en de kleuren en
  Marianne heeft mij advies gegeven met de keuze van de materialen en hoe ik deze het best kon gebruiken.
  We hebben in totaal vier ochtenden intensief gewerkt en het resultaat is
  “”een echt schilderij”” geworden. HEEL MOOI!
  Ik heb weer nieuwe technieken geleerd en deze wil ik heel snel gaan toepassen
  in een nieuw schilderij.
  Dank je wel Marianne voor deze fijne samenwerking.

  Liefs Lenie

 12. Iedere keer als ik bij Marianne ben geweest kom ik heel blij thuis.
  Onlangs heb ik met haar gewerkt aan een schilderij. Een combinatie van verf
  en stof. Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden .
  Dit is mede te danken aan Marianne. Zij motiveert en stuurt op een heel
  vriendelijke manier.
  Ik hoop nog een paar leuke workshops bij haar te kunnen volgen.

  Lenie

 13. Vandaag heb ik mijn schilderij afgemaakt in buurtlokaal de Marken. Fijn dat het lokaal weer open is!
  En fijn dat jij, Marianne, daar 3 ochtenden les hebt gegeven in het maken van een schilderij met verf, papier en “cement”. Het mengen en gebruiken van de primaire kleuren is goed uitgelegd. En wat daar allemaal mee mogelijk is. Het “zien” van vormen en composities is heel leuk om te ervaren.

  Er was een ontspannen sfeer waarin iedereen zijn/haar eigen proces vervolgde. Ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. Ook de tekst is uiteindelijk nog mooi glad getrokken!
  Succes met je verdere cursussen.

 14. Gister een leuk en inspirerende workshop gedaan bij Marianne. Gezellig bij haar thuis, maakten we een collage van uitgescheurd materiaal uit eigen foto’s en tijdschriften.
  We kregen heldere uitleg over de techniek en de stappen.
  Marianne hielp me soepel over mijn drempeltje heen om te starten. Om hierna, in ontspannen sfeer, naar een mooi resultaat te werken.
  Bedankt voor de fijne workshop en je gastvrijheid.
  Hartelijke groeten,
  Peter

 15. Een workshop samen met mijn dochter gedaan voor haar verjaardag. Zo leuk en gezellig. Altijd fijn om met je volwassen kinderen ‘quality time’ te hebben. Nieuwe techniek geleerd. Bijenwas op doek. Leuk om te doen met prachtige resultaten. Bedankt Marianne.

 16. Hoe twee vriendinnen een leuke middag ervaren hebben:
  Naminya:
  Zelfs een leek als ik kan creatief zijn!
  Marianne zet een fijne, gezellige en veilige sfeer neer waarin van alles mogelijk is. Ze legt je eerst het hoog nodige uit en laat je dan lekker zelf even ploeteren. Wat erg prettig is want bijenwas is wel even wennen. Marianne is een ervaren kunstenares met bijenwas en kan goed bijspringen met ideeƫn en technieken als je even niet meer verder komt. Het eindresultaat is dus echt jouw kunstwerk.
  Nadia:
  Volop ruimte om zelf uit te proberen!
  Marianne motiveerde ons om vooral veel uit te proberen en te kijken wat het resultaat zou worden. Ondertussen kregen we uitleg en hielp ze ons om verder te komen. De sfeer was heerlijk ontspannen. Omdat we het werken met bijenwas nog moesten leren kennen was het fijn dat Marianne ons in onze voorzichtige pogingen bevestigde wat ons hielp om weer verder te gaan. Wat leidde tot een mooi eindresultaat waar we blij mee waren!
  Marianne bedankt! Groetjes, Naminya en Nadia

 17. Hoi Marianne, wat hebben wij een bijzondere tijd gehad tijdens de vrouwenbrunch op
  13 oktober jl.. Je hebt ons meegenomen in het verstaan van Gods stem tijdens 1 van je
  Schilderijen. De weg met God naar het eindresultaat heeft op ons allemaal een geweldige
  maar zeer diepe indruk achtergelaten en heeft ook laten zien dat God de auteur van ons leven
  wil zijn maar dat wij vaak alles zelf willen doen in plaats van ZIJN leiding af te wachten.
  Veel vrouwen hebben het er nog steeds over…Dagelijks herinner ik mij aan het begin van het
  schilderij tot het eind van het schilderij dat ik ook in mijn eigen leven en wandel met God kan
  zien hoe God elke dag spreekt en wil dat ik Hem volg omdat Hij weet hoe mijn leven eruit
  moet zien en als ik HEM in alles de leiding geef wat niet altijd begrijpelijk of makkelijk is…
  maar HIJ heeft altijd het beste in ZIJN plan voor ons.
  Ik hoop dat door een klein deel van onze ervaring op te schrijven veel interesse ontstaat bij lezers het is namelijk een echte
  Aanrader om weer in de drukte van alle dag, Gods rust en leiding te ervaren door de boodschap heen bij je
  schilderijen of tijdens het schilderen ervan
  Nogmaals bedankt

 18. Hoi Marianne,
  Ik heb een superleuke tijd gehad, schilderij is heel mooi geworden. Hoop dat ik je nog eens zie.
  Vriendelijke groet
  Elize Stroomberg

 19. Gisteren naar de Passiemarkt in Poort geweest en kennis gemaakt met Encaustic art.
  Gekleurde bijenwas laten smelten met behulp van een heet strijkijzer en het vervolgens uitsmeren op speciaal papier. Dat “uitsmeren” kan op verschillende manieren en met verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn legio. Het leuke is dat je van te voren niet weet wat het gaat worden. Zie je er een landschap in of een bloem? Dan kan je daar als je wilt op voort borduren of niet….. Dus heerlijk creatief bezig zijn. Dit smaakt naar meer! Gelukkig geeft Marianne ook bij haar thuis workshops Encaustic art.

 20. De schilderijen van Marianne roepen bij ons altijd iets op. Soms herkenning, een gedeelde herinnering, soms het gevoel van afstand: in de wereld zoals jij die in weergeeft in een enkel schilderij herkennen we ons niet. Maar altijd is er wel iets dat ons raakt.
  Bedankt voor het schilderij dat we van jou kregen bij ons 40 jarig huwelijksjubileum. Een gedeelde herinnering aan
  een zeiltocht. Er zit meer verhaal in het schilderij, zoals in alle schilderijen van Marianne. Vorm, kleur en inhoud passen bij elkaar.
  Marianne, bedankt voor het schilderij en voor de vriendschap! Sietske en Joop Rikkers.

 21. Hallo Marianne, Wij hebben elkaar op een speciale manier ontmoet, wat uitgegroeid is tot een speciale vriedschap waar ik heel dankbaar voor ben,daarom heb ik een waardevol schilderij van je gekocht. In het schilderij heb jij mijn leven geschilderd, zonder dat ik wist waarom jij het op deze manier had geschilderd. Toen ik de schilderijen in je huis bekeek was dit mijn leven,ik voelde het zo duidelijk dat God mijn ups en downs liet zien door jouw schilderkunst. Ik was niet eens van plan om iets te kopen, maar elke morgen ben ik blij dat jij het schilderij toch aan mij hebt toevertrouwd. Marianne Bedankt.

 22. Beste Marianne,

  Heel graag wil ik mijn dank uitspreken voor het prachtige kunstwerk door
  jou gemaakt.

  Het schilderij heeft een heel mooie plaats in ons huis gekregen en er
  wordt met veel genoegen naar gekeken en van genoten. De kleuren zijn
  intens mooi en het geheel heeft eigenlijk iets verhevens. Ik ervaar het
  als een doorkijkje naar de hemel.

  Graag willen we je dit laten weten, want uiteindelijk is het een werk
  met een voortdurende uitwerking op persoonlijke gevoelens. Ik heb
  meerdere werken van je gezien en mijn bewondering uitgesproken.

  Veel vreugde met jouw inspirerende creatieve talenten.

  Drs. Henriette ten Voorde

 23. Marianne , je weet ons altijd te verrassen met je eigentijdse en unieke creaties. Zo werden wij onlangs erg verrast door een mooi creatief cadeau voor ons huwelijksjubileum. Wij vinden het heerlijk om buiten te zijn en van de tuin te genieten. Marianne bracht ons creatieve tuinfakkels..de foto’s zeggen genoeg. Zoveel detail i het kunstwerk. Niet alleen voor het maken van de kunst maar met name de begeleidende woorden waardoor de creatie geworden is tot het ‘eindresultaat’.
  Fantastisch en bijzonder en zeer zeer waardevol. Deze tuinfakkels zijn natuurlijk veel te mooi om buiten te zetten, waar regen, wind en zonlicht de kleuren en de structuur uiteindelijk zullen verbleken. Deze tuinfakkels hebben een mooi plekje gekregen op een centrale plaats in onze woonruimte..Nogmaals, heel heel erg dank voor je visie, je inzicht en je passie om tot deze creatie te komen..

 24. Schilderij “Joy”

  Op een vrijdagochtend liep ik jullie woonkamer binnen en zag het schilderij “Joy” tegen de muur staan. De felle kleur blauw als achtergrond met de fijne witte lijntjes in de vorm van harten spraken mij meteen aan. Door het schilderij werd iets in mij geraakt en werd ik er blij van.
  Jij liet mij toen zien dat het woord Joy in het schilderij geschreven stond. Ja hoor, na goed kijken zag ik het daarna ook staan…. het geschilderde maakte me blij voordat ik het woord Joy kon herkennen…
  Marianne, ik geniet van jouw sprekend schilderij

 25. Wat een prachtige werken heb je gemaakt! Heel bijzonder!
  Een geweldig oeuvre van een ware kunstenares!
  En wat een mooie overzichtelijke website! Kortom: Petje Af!

 26. Marianne verzorgde vorige week voor ons een inspirerende workshop rond het thema ‘missionair zijn’. We werden aan het denken en aan het werk gezet en produceerden in korte tijd een kleurrijke collage. Alles was uitstekend verzorgd, dank daarvoor Marianne!

 27. Wat leuk om weer wat werken van je te zien in de entourage van de Oude school in Kortenhoef. We genieten van je creativiteit en de inspiratie van waaruit je werkt. Je werk is zo divers doordat jij zoveel experimenteert met technieken, materialen en kleuren waardoor we telkens weer verrast zijn. We hopen Marianne dat je in de komende tijd nog veel mooie werken kunt maken wat andere mensen treft en waar ze van kunnen genieten.

 28. Jij hebt oog voor kleur en detail. Knap is hoe je dit weet te vertalen en weer te geven in je werk. Door de verschillende technieken en materialen die je gebruikt gaat je werk leven. Ik blijf er naar kijken en ontdek steeds weer iets nieuws. Dat is kunst!
  Liefs,
  Je vriendin Caroline

 29. Lieve Marianne,

  Het was bijzonder voor mij om bij jouw een workshop schilderen te volgen. Door een aantal vragen te stellen heb je me geholpen van te voren te bedenken wat ik graag zou willen maken. Daaraan merkte ik dat je jezelf ook al aan het voorbereiden was. Maar je was ook heel flexibel toen ik op de dag zelf het toch weer anders wilde doen.
  Je hebt me nieuwe technieken geleerd en moedigde me aan om vrij te zijn in het schilderen en uitproberen. Je kijkt en luistert goed naar de ander. Maar wat ik ook bijzonder vond is dat je me ook aanmoedigde om af en toe even stil te zijn om te luisteren naar de Heilige Geest. Er is een bijzonder schilderij uit te voorschijn gekomen!
  Ik hoop dat je nog veel meer mensen mag inspireren met jouw talenten.

 30. Lieve Marianne,

  Graag wil ik jou laten weten dat ik het superfijn vond om bij jou een workshop te volgen.
  Behalve het goede inzicht dat je mij hebt gegeven betreft het bewerken van mijn schilderij, ben je een
  warm en lief persoon met veel passie en liefde voor haar werk.
  Bij jou voelde ik me echt op mijn gemak met die heerlijke klassieke muziek op de achtergrond en tussen de
  lessen door een heerlijk kopje koffie!
  Mijn schilderij heeft een mooi plekje gekregen in de woonkamer, mijn man Herman vond het erg mooi!
  Dank je wel Marianne voor de fijne lessen, ik zal er met veel plezier en nieuwe inzichten aan terugdenken.
  Liefs, Yvonne Overweg-van Son

 31. Lieve Marianne,
  Als verjaardagscadeau had ik een workshop schilderen van jou gekregen!
  Je had het heel goed voorbereid, van tevoren mocht ik aangeven wat voor stijl en materiaal mij aansprak. jij had je heel goed voorbereidt, en toen we aan de slag gingen heb je mij eerst wat basisprincipes uitgelegd.
  Als onervaren schilder was het voor mij hard werken. Ik was heel verrast dat er zoveel verschillende technieken bestaan. Een paar heb ik mogen uitproberen, geweldig! En uiteindelijk mocht ik een heel mooi exemplaar mee naar huis nemen.
  Marianne, ik hoop dat je nog voor velen tot zegen mag zijn met je creatieve geest!
  Lieve groeten van
  Sietske Rikkers.

 32. Lieve Marianne,

  Schilderles bij jou betekent veel voor me.
  Natuurlijk heb je me op creatief gebied veel nieuwe technieken
  bijgebracht.
  En bovendien met mij onbekende materialen.
  Waardoor er onbewust toch weer een nieuw deurtje in je
  geest opengaat.
  Spelenderwijs leer je daardoor buiten het geijkte patroon te denken.
  Als lerares ben je bedreven en vol passie om je creativiteit door te geven.
  Daarnaast heb ik de gesprekken heel prettig gevonden.
  Je bent begaan met iedereen en altijd in een gelijkgestemd humeur.
  Ondanks de periodes waarin je het zelf minder makkelijk had.
  Zo heb ik dat althans ervaren.
  Ook was er de ruimte om de les op de achtergrond te plaatsen, wanneer
  de situatie van dat moment er om vroeg.
  Ik vind je een kanjer.

  Wendy Jansen, het Parkhuys

 33. Hi Marianne,

  Diana en ik hebben een hele goede samenwerking met jou gehad.
  De klik was er meteen. Als wij vertelden
  hoe we de kaart wilden, begreep je het gelijk.
  We waren Ć©Ć©n in de Geest.
  Het is geweldig wat daaruit is voortgekomen.
  We hebben complimenten gekregen van mensen.
  Ze vonden het heel mooi en duidelijk.
  De kaart spreekt echt!

  Liefs van Harold & Diana

  Nogmaals dank je wel en Gods zegen

 34. Lieve Marianne,

  Wat een ontzettend mooie schilderijen maak jij toch! Elke keer als ik werk van jou zie dan raakt het mij. Zodra ons huis af is en we een goede plek hebben om een schilderij op te hangen wil ik er heel graag eentje aanschaffen!

  Succes met het schilderen!

  Liefs,
  Esther

 35. Hallo Marianne, ik heb weer eens lekker op je site gesnuffeld. Steeds weer ben ik onder de indruk van al die verschillende vormen van expressie die uit je werken zichtbaar zijn..niet alleen je schilderijen zijn bijzonder, jij bent dat zeker! Dank je wel…

 36. Onverwacht kregen wij van jouw eigen hand een schilderij aangeboden. Dat doet wel heel veel met ons hoor! Zo bijzonder dat ons hart voor iets/iemand getoond wordt in een schilderij! Het schilderij hangt al aan de muur, op een mooie zichtbare plaats. Ter inspiratie voor ons, maar ook om in gesprek te komen over dit bijzondere schilderij en dit bijzondere geschenk. Tja, en welke woorden gebruik je dan om dank je wel te zeggen?

 37. Op zondag 10 maart 2013 mochten we, uit handen van Marianne, een door haar geschilderd schilderij ontvangen.
  Het schilderij werd ons aangeboden na een periode van ruim 2 en en half jaar, waarin we de Rafaƫlgemeente Almere hebben gecoacht vanuit Rafaƫl Nederland.
  Wij hebben deze periode afgesloten om aan een nieuwe levensfase in Frankrijk te beginnen.
  Het schilderij stelt de omgeving en het doel voor waarvoor wij naar Frankrijk verhuizen (gedurende een 8 tal maanden per jaar).
  De uitbeelding op het schilderij heeft ons zeer getroffen en geeft heel duidelijk de situatie/droom in Frankrijk weer.
  We waren aangenaam verrast en heel blij met het prachtige geschenk.
  We hebben het schilderij een mooie plek gegeven in ons Franse huis en worden blij elke keer als we er langs lopen.
  Marianne bedankt!

 38. Schilderworkshop met jonge mantelzorgers.

  Marianne, ik wist dat je goed was in het toegang vinden tot wat er zich bij kinderen in hun hoofd/hart afspeelt, maar dat je zoveel naar boven kunt krijgen bij kinderen/jongeren, de jonge mantelzorgers zo door middel van het verven aan het praten hebt gekregen vond ik echt bijzonder. We hebben een prachtige schilderworkshop gehad met twee groepen kinderen: kinderen in de basisschoolleeftijd en pubers. En bij beide groepen werden de geschilderde harten ingevuld met hoe zij zich voelden, maar ook wat hun ruimte zou kunnen geven in het hart. Wat een mooi middel en wat was iedereen lekker bezig met het doek en de verf. Voor herhaling vatbaar…

 39. Hai Lieve Marianne,

  Wat een fijne dag hebben mijn vriendinnen en ik bij jou gehad. We hebben genoten van jouw werk..
  Voor ons was het een inspirerende dag, creatieve ontspannen dag. We komen zeker nog een keer terug voor een workshop. Je bent een pracht mens.

 40. Gefeliciteerd met je schitterende website! Je galerie is ook het bekijken waard, je recente werk vind ik erg mooi.
  Succes met het in beelden vertellen van je hoop. Ook het laten vertellen in beelden kan de vertellers zelf perspectief bieden en helpen, meer dan eindeloos praten. Ik hoop dat veel mensen de weg naar je zullen vinden en via jou De Weg voor zichzelf! Groet, Marjolijn van Beek-Rebel, vriendin en huisarts n.p.

 41. Lieve Marianne.

  Ben onder de indruk van je werk. Wat heerlijk om je zo te kunnen uiten. (beetje jaloers, mag wel he??)
  Die schelpen in het zand aan de rand van de zee…………….heerlijke herinnering aan prachtige momenten in mijn leven. De golven slaan soms over je heen en wanneer het weer rustig wordt mag je genieten van al het moois wat er is blijven liggen.

  Zegen en liefs
  Janny

 42. Dear Marianne

  Congratulations on a beautifull website! I love your latest work, it really speak to me. God bless on all your endevours.

  Rhona

 43. Lieve Marianne,

  Mooie website, geeft goed weer wat jij te bieden hebt.
  Bijzonder hoe je droom zo steeds meer vorm krijgt en realiteit wordt.

  Sonja

 44. Marianne,
  Een mooi overzicht van het door jou geproduceerd werk.
  Wat een diversiteit!
  Geweldig!
  Veel zegen op je verdere werk!

  John.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *